سبد خرید شما خالی است.
تأثیر نور سبز برنگهداری سیبزمینی
در هنگام نگهداری و فرآوری سیبزمینی، سموم سولانین و چاکونین تولید می شود که در نتیجه باعث جوانه زنی (سبز شدن) سیب زمینی می شود این امر نه تنها غدههای سیبزمینی را برای فروش نامناسب میسازد، بلکه سیبزمینیها را غیرقابل خوردن میکند، زیرا فیتوآلکینهای قند و چاکونینهای تولید شده برای انسان سمی هستند. آزمایشگاه Dethlingen در می 2018، از تشکیل سم سولانین توسط تابش نور سبز جلوگیری شد و شرکت ها به طور متوالی اثر LED های سبز را بر ذخیره سیب زمینی بررسی کردند.
LED هایی با تابش نور سبز از سبز شدن سیب زمینی و تشکیل سم جلوگیری می کنند، اینها عوامل تعیین کننده ای در نگهداری و فرآوری سیب زمینی هستند. لامپ های LED سبز با قدرت تا 150 lm/W دارای راندمان نوری بالایی بوده و دستگاه می تواند 70٪ تا 80٪ صرفه جویی در مصرف انرژی داشته باشد.
قبل از تابش نور LED های سبز، سیبزمینیهای تازه برداشتشده پس از چهار ساعت شروع به تشکیل سولانین کردند، به این معنی که سیبزمینیها در هنگام برداشت، شستشو و بستهبندی در معرض نور بیشازحد قرارگرفته بودند. شرکت Atop Garticultural Lighting بر اساس تحقیقات و تجربیات مختلف، با استفاده از دیودهای LED در طیف 530 تا 540 نانومتر، وسایل روشنایی مخصوص صنعت سیبزمینی را تولید کرده است. LED های سبزرنگ از تشکیل سولانین در سیبزمینی جلوگیری میکند و درنتیجه از جوانهزنی غدههای سیبزمینی جلو گیرکرده و در طی این فرآیند، کیفیت نگهداری سیبزمینی به میزان قابلتوجهی بهبود مییابد.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری شامل پیگرد قانونی می باشد.